Vissza a főoldalra
Bemutatkozás

A Kedvenc JM Kft. egyre több magyarországi háztartásba, konyhába és üzlethálózatba juttatja el a kiváló minőségű magyar és külföldi élelmiszereket. Az igényes kiszolgálás elsődleges profilunk, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön napról-napra friss és minőségi termékeket tehessen saját, illetve vendégei asztalára.Friss-, fagyasztott- és szárazáruk széles kínálatával várjuk Önt!

Beszerzéseink nagy része hazai beszállítóktól történik, ezzel is támogatva a magyar gazdák és gyártók gazdasági erősödését. Számos sajátmárkás termékünket azért fejlesztettük ki, hogy Ön még magasabb minőségben tudja kiszolgálni családját, illetve partnereit és fogyasztóit. Ilyen termékek például a Kedvenc Ízek, Kukta és Bovita termékeink. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink magas színvonala és íz világa számos partnerünk elégedettségét nyerte már el. Ügyfeleink irántunk érzett pozitív megítélése arra sarkal minket, hogy a továbbiakban is magas fokon fejlesszük szolgáltatásink és termékeink minőségét.

Vállalatunkban mindannyian azért dolgozunk, hogy mind mostani, mind jövőbeni partnereink a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is építhetünk partnereink bizalmára, ezáltal is megteremtve a rentábilis együttműködés lehetőségét.

© 2014 - Kedvenc JM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva!
Székhely: H-1041. Budapest, Szilágyi u. 1. - Központ és telephely: H-3200. Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Design és programozás: Bálint Ádám

A MIRBEST csoport tagja