Vissza a főoldalra

Rendelési információk

Tisztelt Ügyfelünk,

Köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásaink iránt. Az alábbiakban bővebb információkat olvashat nagykereskedelmi szolgáltatásunkról. Bízunk benne, hogy a feltüntetett információk segítségére lesznek a rendelések leadása során.

Szolgáltatásaink jellemzői
  • Megbízható és gyors kiszállítás
  • Minden igénykört kielégítő széles termékválaszték
  • Személyre szabott tanácsadás és termékismertetés területi értékesítőink segítségével
  • Garantált frissesség és minőség

Ki veheti igénybe a Kedvenc JM Kft. nagykereskedelmi szolgáltatásait?

A Kedvenc JM Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság nagykereskedelmi szolgáltatásait minden (Kedvenc JM Kft.-val szerződéses jogviszonyban álló) jogi személyiséggel rendelkező társaság és egyéni vállalkozó igénybe veheti. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy megrendeléseinek leadása során az alkalmankénti megrendelések minimum összege nettó 20.000 HUF. Kiszállítani 15.000 HUF összértékű termék komissiózása esetén tudunk. (Külföldi partnerek esetén a minimum megrendelési összeg egyedi megállapodás tárgyát képezi.)

Hol tudja leadni megrendeléseit?

Amennyiben Ön már szerződött partnere a Kedvenc JM Kft.-nek, leadhatja rendelését e-mailben a megrendeles@kedvencjm.hu címen ügyféladatai megadásával, illetve értékesítő kollegáink segítségével. Kérjük, megrendeléseit munkanapokon legkésőbb 14:00 óráig legyen szíves leadni.

Kiszállítás

A szerződéskötés során megállapodunk a rendelési és szállítási napokban, valamint időkapuban, amelyek rögzítésre kerülnek a szerződés mellékletben. Megrendelt termékeit a munkanapokon a megrendeléstől számított 48 órán belül garantáltan kiszállítjuk Önnek.

Milyen fizetési lehetőségekkel érhetők el szolgáltatásaink?

Megrendeléseit banki átutalással és készpénzben is kiegyenlítheti.

© 2014 - Kedvenc JM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva!
Székhely: H-1041. Budapest, Szilágyi u. 1. - Központ és telephely: H-3200. Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Design és programozás: Bálint Ádám

A MIRBEST csoport tagja